Pohánková múka Slovenská
Original price was: 4,60 €.Current price is: 4,00 €. vrátane DPH.
Back to products
Kokosová múka
4,70  vrátane DPH.

Pšenová múka Slovenská

Názov produktu: Pšenová múka

Popis na eshop: Základ každej dobre vybavenej kuchyne, naša pšenová múka je spoľahlivou voľbou pre všetky vaše pekárske potreby. Táto kvalitná múka je vyrobená z najjemnejšieho mletia pšenice, čo zabezpečuje konzistentnú kvalitu a výborné výsledky pri pečení.

Výhody produktu:

  • Všestrannosť v kuchyni: Pšenová múka je základnou surovinou mnohých receptov, vrátane chleba, koláčov, cestovín a palaciniek.
  • Jemná konzistencia: Naša múka je jemne mletá, čo zabezpečuje hladkú textúru a jednotnú kvalitu v každom použití.
  • Vysoká absorbčná schopnosť: Múka sa dobre viaže s tekutinou, čo umožňuje jednoduché miešanie a pečenie bez prebytočného lepenia.

Spoľahnite sa na našu pšenovú múku Premium pre všetky vaše pekárske a kuchynské potreby. Objednajte si ju ešte dnes a pripravte sa na skvelé kulinárske zážitky!


Original price was: 3,90 €.Current price is: 3,20 €. vrátane DPH.

1kg
Popis

Pšenovú múku môžete využiť v rôznych kuchynských receptoch na prípravu pestrej škály jedál. Tu sú niektoré spôsoby, ako môžete integrovať pšenovú múku do svojej kuchyne:

  1. Pečenie chleba:
    • Pšenová múka je kľúčovou surovinou pri pečení chleba. Môžete si pripraviť tradičný domáci chlieb alebo experimentovať s rôznymi druhmi chlebov, ako napríklad francúzske bagety, alebo celozrnné chleby.
  2. Koláče a Cesto:
    • Pšenová múka sa bežne používa na prípravu rôznych druhov koláčov, torty a cestovín. Môžete si pripraviť vlastné klasické recepty alebo experimentovať s novými nápadmi.
  3. Palacinky a pochutinky:
    • Palacinky, lievance, ale aj rôzne pochutinky, ako sú buchty alebo koláčiky, sa pripravujú s pšenovou múkou. Je to vynikajúca surovina na prípravu ľahkých a nadýchaných pečív.
  4. Cestá a Pizzové Kôrky:
    • Pšenová múka slúži na prípravu cesta na pizzu alebo na cesto na domáce cestoviny. Môžete si vytvárať vlastné pizzové kôrky alebo experimentovať s rôznymi tvarmi cestovín.
  5. Omáčky a Zálievky:
    • Múka je často používaná na zahusťovanie omáčok a zálievok. Môžete ju využiť pri príprave klasických omáčok, napríklad na dusenie mäsa, alebo na prípravu rôznych zálievok k mäsám a rybám.
  6. Panírovanie a Smaženie:
    • Pšenovú múku môžete použiť na panírovanie mäsa, ryby alebo zeleniny pred smažením. Týmto spôsobom vytvoríte vonkajšiu vrstvu, ktorá chráni a pridáva textúru.
  7. Mäsové Gule a Karbonátky:
    • Pri príprave mäsových gúľ, karbonátok alebo mäsových plátov je pšenová múka výbornou surovinou na viazanie a udržanie jednotnej konzistencie.
  8. Polievky a Základné cestá:
    • Pšenová múka je nevyhnutnou surovinou pri príprave polievok, ako je napríklad jemné jemné polievky. Taktiež sa často používa na prípravu základného cesta na pirohy a pod.

Pri každom použití pšenovej múky dávajte pozor na množstvo a konzistenciu, aby ste dosiahli požadované výsledky. Nebojte sa experimentovať a prispôsobovať recepty svojim preferenciám.

 

Zloženie: 100% pšeno

Skladovanie: Uchovávajte v suchu a chlade najviac 20°C a relatívnej vlhkosti najviac 70%, chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Balenie: Balené v praktickom znovu uzatvárateľnom balení.

Výrobca: hammy s.r.o.

  • Alergény: bez alergénov

Pšenová múka je základným ingredienciou mnohých receptov, najmä pečenia. Tu sú niektoré recepty, ktoré môžete vyskúšať s pšenovou múkou:

  1. Chlieb:
    • Zmiešajte pšenovú múku, vodu, kvasnice, soľ a prípadne trochu cukru, aby ste vytvorili cesto.
    • Nechajte cesto kysnúť, kým sa zdvojnásobí objem.
    • Následne cesto formujte do chlebových bochníkov a nechajte ich vykysnúť.
    • Pečte vo vyhriatej rúre na 180 stupňov Celsia asi 30-40 minút, alebo kým chlieb nezhnedne a nevytiahne sa suchý zubatým nožom vloženým do stredu.
  2. Pizzové cesto:
    • Zmiešajte pšenovú múku, vodu, droždie, soľ, olej a prípadne trochu cukru.
    • Vypracujte cesto a nechajte ho odpočívať, kým sa zdvojnásobí objem.
    • Rozvaľkajte cesto na pizzu a pridajte na neho obľúbené prísady.
    • Pečte vo vyhriatej rúre na čo najvyššiu teplotu, kým pizza nezhnedne a kôrka nebude krehká.
  3. Pancakes:
    • Zmiešajte pšenovú múku, mlieko, vajcia, trochu soli a prípadne trochu cukru.
    • Rozohrejte panvicu a nalejte cesto na vytvorenie palaciniek.
    • Opečte z oboch strán, kým nebudú zlatisto hnedé.
  4. Muffiny:
    • Zmiešajte pšenovú múku, prášok do pečiva, cukor, vajcia, maslo (alebo alternatívu), mlieko (alebo alternatívne mlieko) a prípadne vanilkovú esenciu.
    • Naplňte formičky na muffiny cestom.
    • Pečte vo vyhriatej rúre na 180 stupňov Celsia asi 15-20 minút, alebo kým muffiny nezhnednú a nevytiahne sa suchý zubatým nožom vloženým do stredu.

Tieto recepty sú len niektoré z mnohých, ktoré môžete vyskúšať s pšenovou múkou. Je to základná ingrediencia mnohých kuchynských receptov a prinesie vám chutné a uspokojujúce jedlá.

Dodatočné údaje

Priemerné výživové hodnoty v 100g

Energetická hodnota: 378 kcal

Tuky: 4g

z toho nasýtené masné kyseliny: 0,7g

Sacharidy: 73g

z toho cuky: 0g

Bielkoviny: 11g

Vláknina: 0g

Soľ: 0,01g

 

Krajina pôvodu: Slovesnko

0 hodnotení
0
0
0
0
0

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Pšenová múka Slovenská”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Mohlo by sa vám páčiť...