Kukuričné bezlepkové cestoviny – Penne Rigate

Názov produktu: Kukuričné bezlepkové cestoviny Penne Rigate

Objavte lahodnú alternatívu k tradičným pšeničným cestovinám s našimi bezlepkovými kukuričnými cestovinami Penne Rigate. Tieto cestoviny sú vyrobené z kvalitnej kukuričnej múky a sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí majú intoleranciu na lepok alebo sa snažia o zdravšiu stravu.

Výhody produktu:

  • Bezlepkové: Vhodné pre ľudí s celiakiou alebo intoleranciou na lepok.
  • Prírodná Kvalita: Vyrobene z kvalitných surovín bez umelých prísad.
  • Bohatá na Chuť: Kukuričná múka dodáva cestovinám charakteristickú kukuričnú chuť.
  • Všestranné Použitie: Ideálne pre prípravu rôznych jedál – od klasických talianskych receptov po kreatívne zeleninové šaláty.


3,20 

500g

Môžeme doručiť do: 13.12.2024

Popis

Použitie: Naše bezlepkové kukuričné cestoviny  Penne Rigate sú skvelou voľbou pre všetky vaše obľúbené recepty s cestovinami. Využite ich na prípravu pesta penne, cestovinových šalátov, kari s cestovinami alebo jednoduchých omáčok na cestoviny. Fantázii sa medze nekladú!

Pridajte naše kukuričné cestoviny Penne Rigate do svojho košíka ešte dnes a doprajte si výnimočný gastronomický zážitok bez lepku!

Zloženie: kukuričná múka – 100% kukuričné cestoviny

Skladovanie: Uchovávajte v suchu a chlade, chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Balenie: Balené v praktickom znovu uzatvárateľnom balení.

  • Alergény: bez alergénov

Výrobca: Hammy s.r.o

Príprava bezlepkových kukuričných cestovín typu Penne Rigate je veľmi podobná príprave tradičných cestovín. Tu je krátky návod:

  1. Príprava vody: Nalejte do hrnca dostatok vody a pridajte trochu soli. Privedieme vodu k varu.
  2. Pridanie cestovín: Keď voda zovrie, pridajte bezlepkové kukuričné cestoviny do hrnca. Množstvo cestovín závisí od toho, pre koľko osôb pripravujete jedlo.
  3. Varenie: Varíme cestoviny podľa pokynov na obale, zvyčajne sa bezlepkové cestoviny varením líšia od obyčajných pšeničných cestovín, takže sledujte pokyny na obale. Zvyčajne sa varenie bezlepkových cestovín skracuje o niekoľko minút.
  4. Kontrola varenia: Skúšame cestoviny, aby sme zistili, či sú mäkké, ale ešte stále majú trochu pevnosti (al dente).
  5. Opláchnutie a scedenie: Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich v cedníku a opláchneme pod teplou vodou. Tento krok pomôže odstrániť prebytočný škrob a zastaviť varenie.
  6. Podávanie: Hotové bezlepkové kukuričné Penne Rigate môžete ihneď podávať s vašou obľúbenou omáčkou alebo prílohou. Môžete ich tiež zmiešať s dusenou zeleninou a olivovým olejom pre jednoduché a zdravé jedlo.

Takto jednoducho a rýchlo môžete pripraviť chutné bezlepkové kukuričné cestoviny Penne Rigate, ktoré sú vhodné pre ľudí s celiakiou alebo intoleranciou na lepok, ale aj pre tých, ktorí preferujú bezlepkovú stravu.

Výživové údaje

Nutričné hodnoty na 100g:Energetické hodnoty (kJ/kcal)1466/345Tuky (g)0,8Z toho nasýtené mastné kyseliny (g)0,2Z toho cukry (g)1Vláknina (g) Bielkoviny (g)5,5Soľ (g)0,018Sacharidy (g)

Krajina pôvodu :Rumunsko

0 hodnotení
0
0
0
0
0

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Kukuričné bezlepkové cestoviny – Penne Rigate”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *